Ελλαδα

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Πάτρα μαζί με το ανήλικο παιδί της

Την βρήκε ο σύζυγός της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Αρχείο © EUROKINNISSI

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα μαζί με το ανήλικο παιδί της - Την βρήκε ο σύζυγός της

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν αυτή την ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών τον θάνατο μιας νεαρής μητέρας, μέσα στο σπίτι της, παρουσία του μικρού παιδιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον σύζυγο της γυναίκας, νωρίτερα σήμερα. Ο άνδρας εργάζεται την νύχτα και μόλις επέστρεψε σπίτι, βρήκε την γυναίκα να κάθεται στην καρέκλα του σαλονιού και το κεφάλι γερμένο στο τραπέζι. Το μικρό παιδί της οικογένειας, ανέφερε στους αστυνομικούς πως «η μαμά ήταν έτσι όλο το βράδυ».

Οι αστυνομικοί, κάλεσαν αμέσως τον ιατροδικαστή βάρδιας ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας, εξετάζοντας τον χώρο και τις συνθήκες θανάτου της νεαρής μητέρας.

Οι απαντήσεις του αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη μιλήσει με τον σύζυγο αλλά και γείτονες της περιοχής. Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν πως ουδείς άκουσε φωνές ή τσακωμούς ή κάποιον περίεργο θόρυβο που να προκαλέσει εντύπωση.

Έχει ζητηθεί το ιστορικό της νεαρής μητέρας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ συγγενείς της οικογένειας, βρίσκονται στο πλευρό του συζύγου και του παιδιού, που όπως φαίνεται βρισκόταν επί ώρες, δίπλα στο νεκρό σώμα της μητέρας του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.