Ελλαδα

Στον ανακριτή σήμερα ο 19χρονος που επιχείρησε να αρπάξει 9χρονο στην Πάτρα

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλκιδική: Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης - Την πυροβόλησε 4 φορές
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο 19χρονος που επιχείρησε να αρπάξει 9χρονο - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Ο 19χρονος από το Πακιστάν, που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ενός 9χρονου αγοριού, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Παρόλο που ο 19χρονος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. Σύμφωνα με τον πατέρα του 9χρονου, ο οποίος υπέβαλε την καταγγελία, ένας άνδρας που οδηγούσε ένα μηχανάκι προσπάθησε να αρπάξει το παιδί του καθώς επέστρεφε από το σχολείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο 9χρονος μαθητής αρνήθηκε να ακολουθήσει τη μητέρα του και ζήτησε να πάει με τους συμμαθητές του. Καθώς περπατούσε με τους φίλους του στην οδό Αρέθα, στην Αγυιά, ένα δίκυκλο σταμάτησε δίπλα του και ο οδηγός κίνησε το χέρι του για να τον παρακινήσει να τον ακολουθήσει.

Το παιδί απομακρύνθηκε αμέσως και αφού φτάσει στο σπίτι, ανέφερε αμέσως το περιστατικό στον πατέρα του, ο οποίος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση για την απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Οι αστυνομικοί, μετά την εξέταση των καμερών ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ήταν στο σημείο αλλά δεν προσπάθησε να πλησιάσει τον 9χρονο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.