Ελλαδα

Μεθυσμένος 44χρονος στο Βόλο απείλησε αστυνομικούς ότι θα τους φτύσει για να κολλήσουν AIDS

Το χρονικό του συμβάντος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μεθυσμένος 44χρονος στο Βόλο απείλησε αστυνομικούς ότι θα τους φτύσει για να κολλήσουν AIDS - Το χρονικό του περιστατικού

Ένας 44χρονος Βολιώτης συνελήφθη από αστυνομικούς αφού πρώτα τους καθύβρισε και μεταξύ των άλλων, τους απείλησε ότι θα τους φτύσει και θα κολλήσουν Aids. Ο άνδρας, προφανώς εκτός εαυτού ήταν μεθυσμένος και δημιούργησε επεισόδιο ενώ μετά επιτέθηκε στους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ο συλληφθείς δεν πειθάρχησε στις εντολές τους ενώ στο κρατητήριο που μεταφέρθηκε προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο.

Όλα ξεκίνησαν όταν βρισκόμενος σε μπαρ, μέθυσε, τσακώθηκε με θαμώνες και άρχισε να σπάει πράγματα. Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε και βιαιοπράγησε κατά δύο αστυνομικών, απωθώντας τους βίαια και κλωτσώντας τους. Στη συνέχεια, αρνήθηκε να μπει στο περιπολικό για έλεγχο στοιχείων.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας, διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, εξύβρισης κατά συρροή και απειλής κατά συρροή.