Ελλαδα

Δολοφονία 60χρονης στη Βαρβάκειο: Συνελήφθη ο σύντροφός της

Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 60χρονης στη Βαρβάκειο: Συνελήφθη ο σύντροφός της
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στη σύλληψη του συντρόφου της 60χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στην Βαρβάκειο Aγορά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. 

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο σύντροφος της 60χρονης γυναίκας, η οποία πριν τρεις ημέρες βρέθηκε νεκρή στην Βαρβάκειο Aγορά.

Πρόκειται για τον σύντροφο της θανούσης, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως αυτός την μαχαίρωσε εξαιτίας της διαφωνίας που είχανε για την δόση τους.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/5). Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί, στο παρκάκι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Βαρβάκειο, μαχαιρωμένη και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, προέκυψε πως έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και άλλα σημεία του σώματος.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί γνώριζαν ποιόν αναζητούσαν, αφού εντόπισαν οπτικό υλικό που τον δείχνει να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, εάν και αρχικά υποστήριξε ότι δεν το έκανε αυτός, «έσπασε» και ομολόγησε αφού οι αστυνομικοί του παρουσίασαν τα στοιχεία που είχαν εντοπίσει. Απέδωσε την πράξη του στην στέρηση ναρκωτικών ουσιών, μιας και είχαν διαφωνία πάνω στο θέμα της δόσης. \

Υποστήριξε πως και ο ίδιος είναι χρόνιος χρήστης όπως εξάλλου και η 60χρονη, την οποία όπως ανέφερε, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.