Ελλαδα

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 45χρονης στου Γκύζη

Παθολογικά αίτια έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γκύζη: Παραμένει κρατούμενος ο 64χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, παρά την ανατροπή μετά την ιατροδικαστική εξέταση

Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ανθρωποκτονία ο θάνατος της 45χρονης γυναίκας αργά χθες το απόγευμα στου Γκύζη εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικοί, μετά την πρώτη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου συζούσε με τον σύντροφο της, 64 χρόνων, στην οδό Λυκαίου 4-6, στου Γκύζη, στον πρώτο όροφο.

Οι προστριβές και οι διενέξεις μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, έπειτα από κλήσεις γειτόνων, εντόπισαν νεκρή την γυναίκα.

Ο 64χρονος περιφερόταν στο σπίτι, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ο άνδρας φέρεται να είπε πως την σκότωσε, χωρίς όμως να μπορέσει να πει πολλά πράγματα λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Την λύση, όμως, για το τι συνέβη φαίνεται ότι δίνει ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε έντονα σημάδια σήψης στο σώμα της γυναίκας, η οποία έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Όλα δείχνουν πως ο θάνατός της πιθανόν να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί σήμερα κατά την ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο Αθηνών.

Ο 64χρονος παραμένει κρατούμενος, ωστόσο, στην Ασφάλεια, εως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.