Ελλαδα

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου 45χρονης στου Γκύζη

Παθολογικά αίτια έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Γκύζη: Παραμένει κρατούμενος ο 64χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, παρά την ανατροπή μετά την ιατροδικαστική εξέταση

Το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ανθρωποκτονία ο θάνατος της 45χρονης γυναίκας αργά χθες το απόγευμα στου Γκύζη εξετάζουν σοβαρά οι αστυνομικοί, μετά την πρώτη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου συζούσε με τον σύντροφο της, 64 χρόνων, στην οδό Λυκαίου 4-6, στου Γκύζη, στον πρώτο όροφο.

Οι προστριβές και οι διενέξεις μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, έπειτα από κλήσεις γειτόνων, εντόπισαν νεκρή την γυναίκα.

Ο 64χρονος περιφερόταν στο σπίτι, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, ο άνδρας φέρεται να είπε πως την σκότωσε, χωρίς όμως να μπορέσει να πει πολλά πράγματα λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Την λύση, όμως, για το τι συνέβη φαίνεται ότι δίνει ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε έντονα σημάδια σήψης στο σώμα της γυναίκας, η οποία έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Όλα δείχνουν πως ο θάνατός της πιθανόν να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί σήμερα κατά την ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο Αθηνών.

Ο 64χρονος παραμένει κρατούμενος, ωστόσο, στην Ασφάλεια, εως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.