- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τρίκαλα: Τα αποτελέσματα της νεκροψίας στην 15χρονη, η οποία πέθανε σε νυχτερινό κέντρο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής
Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή της σορού της 15χρονης μαθήτριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο θάνατος του κοριτσιού φαίνεται ότι προήλθε από παθολογικά αίτια (ανακοπή καρδιάς). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 15χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της.
Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τη μεταφορά της νεαρής στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι γιατροί προσπαθούσαν επί δυο ώρες να την επαναφέρουν, τοποθετώντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.