Ελλαδα

Στα χέρια των Αρχών 43χρονος για βιασμό ανήλικης στο Ηράκλειο Κρήτης

Την προσέγγισε μέσω διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορίτσι στην εξοχή
© Unsplash/ Sergei Solo

Ηράκλειο Κρήτης: Χειροπέδες σε 43χρονος για βιασμό ανήλικης - Η καταγγελία του κοριτσιού - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

Συνελήφθη από τις λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου Κρήτης ένας 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Ακόμη, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση και τη σύλληψη του 43χρονου

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4-2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ακόμη, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Τα ανωτέρω κατήγγειλε η ανήλικη στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.