Ελλαδα

Ο Παύλος Γερουλάνος αποχαιρετά την αδελφή του με ένα συγκινητικό μήνυμα

Τι προβλέπεται για το τελευταίο αντίο στην Δέσποινα Γερουλάνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δέσποινα Γερουλάνου: Η ανακοίνωση του αδελφού της, Παύλου Γερουλάνου, για την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στη Ριτσώνα.
Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε πού θα δοθεί το τελευταίο αντίο στην αδελφή του, Δέσποινα Γερουλάνου © Dimitris Kapantais/SOOC

Δέσποινα Γερουλάνου: Ο Παύλος Γερουλάνος αποχαιρετά την αδελφή του και το μήνυμα στήριξης για το Μουσείο Μπενάκη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 20 Απριλίου, η κηδεία της Δέσποινας Γερουλάνου και η αποτέφρωση της σορού στη Ριτσώνα στις 17.30.

Mε μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook, o Παύλος Γερουλάνος ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Γερουλάνου θα δοθεί αύριο.

Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε ότι αντί στεφάνων, η οικογένεια της εκλιπούσας θα ήθελε να ενισχυθεί το Μουσείο Μπενάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων. Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη, στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη.

ALPHA BANK Αριθ. λογαριασμού: 369 00 2002 000759IBAN: GR31 0140 3690 3690 0200 2000 759SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAAXXX»

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα....

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Wednesday, April 19, 2023

Το συγκινητικό αντίο του Παύλου Γερουλάνου στην αδελφή του

Το τελευταίο αντίο μέσω των social media επέλεξε να πει  την Τρίτη ο Παύλος Γερουλάνος στην αγαπημένη του αδελφή, η οποία έχασε τη μάχη και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Δέσποινα Γερουλάνου έπασχε από μία αυτοάνοση ασθένεια που είχε «χτυπήσει» το αναπνευστικό της σύστημα και μετά από μία σοβαρή λοίμωξη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρή και η ίδια έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και βρέθηκε στην εντατική όπου και κατέληξε.

«Αντίο αδελφούλα μου… Σ´ αγαπώ πολύ.», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Γερουλάνος την οποία συνόδευσε με το τραγούδι «The Host of Seraphim»,  των Dead Can Dance.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.