«Στα περυσινά επίπεδα και πιο κάτω οι τιμές στο αρνί και το κατσίκι» - Η εκτίμηση του Αδ. Γεωργιάδη
Πού κυμαίνονται


Άδωνις Γεωργιάδης: «Σε γενικές γραμμές οι τιμές στο αρνί και το κατσίκι έχουν μείνει στα περυσινά επίπεδα και πιο κάτω» - Η εκτίμηση του υπουργού
«Σε γενικές γραμμές οι τιμές στο αρνί και το κατσίκι έχουν μείνει στα περυσινά επίπεδα και πιο κάτω», όπως σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στη Βαρβάκειο-Κεντρική Κρεαταγορά Αθηνών.
Ο υπουργός περιηγήθηκε στους πάγκους, αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα και συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι.
Σε δήλωσή του ο υπουργός επεσήμανε: «Θέλω να ευχηθώ κατ' αρχάς, σε όλους "Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα"». Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά.
Είμαι εδώ σήμερα στη Βαρβάκειο, όπως κάνω κάθε χρόνο ως Υπουργός Εμπορίου για να βλέπω πως πηγαίνει η αγορά με τους δύο συν-Προέδρους -θα σας αποκαλέσω έτσι για να τιμήσω έτσι την ρύθμιση εδώ στην αγορά - με τους οποίους είχαμε μακρά συνεργασία όλο αυτό το διάστημα για να παρακολουθήσουμε πως θα κινηθούν οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι και στα υπόλοιπα κρέατα για το Πασχαλινό τραπέζι.
Θέλω να τους ευχαριστήσω διότι αν και δεν καταφέραμε να κάνουμε επισήμως το καλάθι στη Βαρβάκειο, παρά ταύτα, βρήκαν τελικά τον τρόπο, έβαλαν πλάτη, κρατήθηκαν οι τιμές και, όπως βλέπετε εδώ πέρα, διατίθεται κατσικάκι Νάξου προς 9,99 ευρώ/κιλό καθώς και αρνάκι ελληνικό προς 9,90 ευρώ/κιλό.
Υπάρχουν και ακριβότερα, υπάρχουν και φθηνότερα, για όλα τα βαλάντια. Πάντως σε γενικές γραμμές οι τιμές στο αρνί και το κατσίκι έχουνε μείνει στα περσινά επίπεδα και πιο κάτω.
Και να ξέρετε, αυτό δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκε να είμαι από πάνω κάθε μέρα να σχεδιάσουμε μία πολιτική και να φτάσουμε εδώ».
Από την πλευρά τους οι πρόεδροι των Κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς, Ανδρέας Νιώτης και Γιώργος Ευρυπιώτης δήλωσαν:
Ανδρέας Νιώτης: «Η Βαρβάκειος για άλλη μία φορά κράτησε τις τιμές στα περσινά επίπεδα. Η τιμή και του αρνιού και του κατσικιού και την περασμένη εβδομάδα και αυτήν την εβδομάδα θα κυμανθεί στα 10 ευρώ το κιλό».
Γιώργος Ευρυπιώτης: «Μετά από συνεργασία με το υπουργείο καταφέραμε να κρατήσουμε στα 10 ευρώ την τιμή του αρνιού, η οποία θα κρατηθεί μέχρι και το Μ. Σάββατο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.