Ελλαδα

Στο νοσοκομείο του Βόλου ηλικιωμένη που ξυλοκοπήθηκε από τον 48χρονο γιο της

Βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρια ηλικιωμένης γυναίκας
© Unsplash

Βόλος: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον γιο της - Η καταγγελία της στις αρχές και το αυτόφωρο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο. 70χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 48χρονο γιο της στο σπίτι όπου διαμένει στην περιοχή του Αλμυρού. Η ηλικιωμένη κατήγγειλε τον γιο της, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου. Η γυναίκα εξήγησε πως δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά ο 48χρονος γιος της, με τον οποίο μένουν μαζί, την έχει χτυπήσει και κακομεταχειριστεί πολλές ακόμη φορές, καθώς ο άνδρας έχει πρόβλημα αλκοολισμού.

Η 70χρονη, μετά την καταγγελία την οποία υπέβαλε, εξετάστηκε από αρμόδιους ιατρούς στο νοσοκομείο του Βόλου, και διαπιστώθηκε πως πράγματι έφερε μώλωπες και σημάδια βίας σε όλο της το σώμα, αλλά όχι στο πρόσωπο. Ο 48χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ζήτησε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου αναβολή της διαδικασίας προκειμένω να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι χειροδίκησε κατά της μητέρας του και ισχυρίζεται ότι ο λόγος που η γυναίκα φέρει μώλωπες προέρχεται από πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια. Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο αυτόφωρο την Τετάρτη, ενώ βρίσκεται σε κράτηση ως τότε. Τόσο ο ίδιος, όσο και η 70χρονη δεν φέρεται να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογο ή μη περιστατικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.