Ελλαδα

Παραμένει το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Προβλήματα σε Αττική οδό, Κηφισίας, Βουλιαγμένης και Παραλιακή

Ποιοι οδικοί άξονες είναι στο «κόκκινο»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση: Παραμένει το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Προβλήματα σε Αττική οδό, Κηφισίας, Βουλιαγμένης και Παραλιακή - Ποιοι οδικοί άξονες είναι στο «κόκκινο»

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Λαχαναγοράς και από την Λένορμαν έως την Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Ζεφυρίου μέχρι και την έξοδο του κόμβου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι τον κόμβο Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου.

Ομοίως την άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα και τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/ Λεωφόρου Βασιλέως Κωνστντίνου, στην Υμηττού , στην άνοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό. Μικρότερα τα προβλήματα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου προς Πειραιά έως και την Καλαμακίου κι από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού μέχρι και την πλατεία Ιπποδαμείας. Στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την παραλία του Μπάτη και στο ύψος της του Αγίου Κοσμά.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι του Πειραιά.

Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Λίμνη Κουμουνδούρου και της Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Λεωφόρο Φυλής και Λεωφόρο Δημοκρατίας).

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα