Ελλαδα

Αναγνωρίστηκε ο δράστης διπλής επίθεσης κατά γυναικών σε Κηφισιά και Αχαρνών

Αποπειράθηκε να βιάσει 41χρονη και 55χρονη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προστατεύει με τα χέρια της το πρόσωπό της από τον κακοποιητή της
© Pixabay / ninocare

Επίθεση σε γυναίκες σε Κηφισιά και Αχαρνών: Ο κοινός τρόπος δράσης και η αναγνώριση του 27χρονου

Ως ένα άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τον 27χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο δράστης διπλής επίθεσης με θύματα γυναίκες σε Κηφισιά και Αχαρνών.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια αναζητήσεων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το απόγευμα της Δευτέρας. Είχαν προηγηθεί μέσα σε διάστημα 70 λεπτών δύο επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες, στην Κηφισιά και την Αχαρνών. Και στις δύο περιπτώσεις, ο δράστης, προσπάθησε να οδηγήσει σε θάμνους τις κοπέλες προφανώς για να τις βιάσει. Όμως και στις δύο περιπτώσεις, οι γυναίκες ηλικίας 41 ετών και 55 χρόνων κράτησαν την ψυχραιμία τους και έβαλαν τις φωνές με αποτέλεσμα ο 27χρονος να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τον σχηματισμό της δικογραφίας σε βάρος του, πρόκειται για ένα άτομο που αντιμετωπίζει εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Ο νεαρός, αναγνωρίστηκε χωρίς καμία αμφιβολία από τα δύο θύματα του. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβεται πίσω και από άλλες επιθέσεις σε γυναίκες, οι οποίες έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.