Ελλαδα

Στον δρόμο ξανά οι Λαρισαίοι για την τραγωδία των Τεμπών

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον δρόμο ξανά οι Λαρισαίοι για την τραγωδία των Τεμπών

Λάρισα: Στον δρόμο ξανά οι κάτοικοι για την τραγωδία των Τεμπών - Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ 

Στους δρόμους της Λάρισας ξεχύθηκαν για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της πόλης στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ειδικότερα, οι Λαρισαίοι πραγματοποιούν δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία και πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Η οδός Κύπρου έκλεισε και γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας από την Τροχαία από την οδό Μανωλάκη.

Στις διαμαρτυρίες που έχουν εκδηλωθεί σε όλη τη χώρα, τα αιτήματα είναι κοινά: να μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών και οι πραγματικοί υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

"Θα αργήσω απόψε": Τραγούδι από τους "Κοινούς Θνητούς" για την έγκλημα στα Τέμπη

Στους συγκεντρωμένους μοιράζονται μαύρα μπαλόνια, ενώ τα ταξί που συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις διέσχισαν την διαδήλωση.

Ταξί διασχίζουν την απεργιακή συγκέντρωση της Λάρισας

Από τους διαδηλωτές ακούστηκε και το τραγούδι «θα αργήσω απόψε», το οποίο ενώ τα ταξί που συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις διέσχισαν την διαδήλωση.

Στην συγκέντρωση παρέστη και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σημειώνοντας: «Η Λάρισα έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος. Είναι η μοναδική πόλη που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Πρέπει να γίνει είτε υπογειοποίηση είτε παράκαμψη των γραμμών εκτός πόλης. Πολλοί απορούν τι θα γινόταν αν η σύγκρουση γινόταν σε τούνελ. Εγώ απορώ τι θα γινόταν αν η σύγκρουση γινόταν στη Λάρισα, αφού τα τρένα περνάνε μέσα από γειτονιές».

Καλογιάννης: Η Λάρισα έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος - Η μόνη πόλη που έχει αυτά τα προβλήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.