Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κατεχάκη και άνοδο Λεωφόρου Φυλής

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κατεχάκη και άνοδο Λεωφόρου Φυλής - Πού εντοπίζονται τα κυριότερα προβλήματα - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την γέφυρα Καλυφτάκη έως τα ΚΤΕΛ.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Λίμνη Κουμουνδούρου και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού.
Ομοίως και στην είσοδο από το Παλατάκι έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Ζεφυρίου έως τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού έως τον κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το Ζηρίνειο μέχρι το Δαχτυλίδι και από τον Φάρο έως την Πανόρμου. Στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το Δαχτυλίδι.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Νομισματοκοπείου μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και στην Λεωφόρο Γαλατσίου προς την Λεωφόρο Βεΐκου και στην Λεωφόρο Βεΐκου προς της Λ. Γαλατσίου.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Φιλολάου και στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς τον Βύρωνα και κατόπιν από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Λεωφόρο Καλαμακίου και από το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Φυλής από το ύψος της του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης μέχρι και την είσοδο του Ζεφυρίου.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

kinisi0930

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.