- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αναστασοπούλου για δίκη Φιλιππίδη: «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε»
«Μίλησα μαζί της, ήταν χαρούμενη, νιώθει και πως έκανε ό,τι μπορούσε»


Δίκη Φιλιππίδη: Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τη δικαστική απόφαση - Οι συνομιλίες της με την κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό.
Τις πρώτες της δηλώσεις για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη πραγματοποίησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:
«Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης παιδιά, δεν είναι αυτό το θέμα. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους αυτές τις τάσεις να μην το κάνουν. Αυτό ήταν το ζήτημα. Δε νιώθω καλά. Δεν έχει “κάτσει” μέσα μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Αλήθεια σας το λέω, δε νιώθω καλά να σχολιάζω τέτοια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά» και πρόσθεσε:
«Θα πάρει πολύ χρόνο σε όλους, και στα θύματα και στους θύτες να κάτσει λίγο όλο αυτό. Πάντα ήμασταν αγκαλιασμένες και είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει παιδιά, κι εσείς. Γιατί και στον δικό σας χώρο υπάρχουν πράγματα, κουνάτε όλοι τα κεφάλια αλλά δε μιλάει κανείς. Δεν το είχατε πάρει χαμπάρι εσείς ότι είχαμε δεχτεί λάσπη όλο αυτό το διάστημα; Είναι καινούργια πληροφορία; Μας είδατε εμάς τόσο καιρό να βγαίνουμε στα κανάλια να μιλάμε γι’ αυτό; Άλλοι έβγαιναν στα κανάλια, όχι εμείς. Ο κόσμος καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 20-25 χρόνια. Είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό;».
Κλείνοντας, αναφορικά με την πρώτη καταγγέλλουσα και την υπόθεση βιασμού, η Πηνελόπη Ανστασοπούλου δήλωσε ότι: «Μίλησα μαζί της γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄όλα αυτά, μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει καθόλου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη
Που έπεσε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Το περιστατικό συνέβη όταν μια 72χρονη υποβάλλονταν σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση
Έκκληση για βοήθεια από την οικογένειά της
Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός
Μάχη για τη ζωή του δίνει στο Ρίο το μικρό αγοράκι
Ποιο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Τα ποτήρια είχαν βάρος περίπου 73 κιλά σε συνολικά 9 δίσκους
Η πρόγνωση και οι χάρτες του Meteo
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.