Ελλαδα

Το σκίτσο του Αρκά για το κρύο που επιμένει

«Δεν είμαι χελιδόνι, είμαι πιγκουίνος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρκάς προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση την κακοκαιρία Μπάρμπαρα στο σκίτσο του στα social media
Ο Αρκάς προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση την κακοκαιρία Μπάρμπαρα στο σκίτσο του στα social media © Arkas - The Original Page/Facebook

Αρκάς - Κακοκαιρία Μπάρμπαρα - Το σκίτσο για το κρύο, τα χιόνια και τον παγετό

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας. Ο Αρκάς, στο σκίτσο του με το οποίο καλημερίζει όσους μπαίνουν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται στο τσουχτερό κρύο και στα χιόνια που συνεχίζουν να πέφτουν.

Ο σκιτσογράφος προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση την κακοκαιρία που συνεχίζεται, όπως φαίνεται και στο σκίτσο που ακολουθεί.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα επηρεάζει και σήμερα Πέμπτη (9/2) Δημόσιο, καταστήματα και σχολεία στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Ο πρωινός παγετός έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Για σήμερα Πέμπτη (9/2) η ΕΜΥ αναμένει αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στην Αττική, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, κυρίως στα βόρεια, με βαθμιαία όμως εξασθένηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο παγετός συνεχίζεται, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου, την ώρα που το θερμόμετρο στα βόρεια του νομού συνεχίζει να δείχνει υπό το μηδέν.

Το σκίτσο του Αρκά για το τσουχτερό κρύο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρκάς αναφέρεται στον κρύο καιρό των τελευταίων ημερών. Το προηγούμενο σκίτσο του για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα είχε γίνει viral στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.