Ελλαδα

Πατέρας δύο παιδιών πέθανε την ώρα που έκανε σκι στο χιονοδρομικό της Βίγλας

Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου
© EUROKINISSI/ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΟΚΚΟΣ

Φλώρινα: Ένας 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας (Σ.Ο.Χ.) Φλώρινας, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 48χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός-μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «ο Αριστοτέλης».

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, στον Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον «Αριστοτέλη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.