- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Αξιοθέατο» το μπαλκόνι που κρέμεται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Συγγρού (βίντεο)
«Γιατί δεν το θαυμάζετε όπως τον Πύργο της Πίζας»
Μπαλκόνι που κρέμεται στη Συγγρού - Το βίντεο από το ξενοδοχείο - Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος της επιχείρησης
Για το μπαλκόνι στη λεωφόρου Συγγρού το οποίο ξεκόλλησε και είναι έτοιμο να πέσει κάτω μίλησε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.
Το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού έχει γίνει... ατραξιόν, με πλήθος φωτογραφιών και βίντεο να ανεβαίνουν στα social media και επικά memes να δημιουργούνται.
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα Τρίτη (24/1) το απόγευμα ξεκινούν οι εργασίες για να απομακρυνθεί το μπαλκόνι.
«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς» δήλωσε αστειευόμενος ο Κώστας Σπηλιόπουλος.
Πώς ξεκόλλησε το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού - Το χρονικό
«Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας, βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο» συνέχισε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.
Και πρόσθεσε: «Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε τον χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την αστυνομία και την πολεοδομία».
Για τους λόγους που ξεκόλλησε το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού, ανέφερε: «Τα μπαλκόνια είναι στενά και έχουμε πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη δεν μπορεί να βγει κανείς έξω, ούτε παράθυρο δεν ανοίγουν. Είναι κατασκευή του 1972».
Και ξεκαθάρισε: «Δεν είναι φορετό το μπαλκόνι. Ο εργολάβος που είχε βάλει τα σίδερα αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω του μπαλκονιού τα έβαλε κάτω κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο. Τώρα το κρατούν μόνο τα σίδερα που είχε βάλει χαμηλά. Είναι κακοτεχνία».
Κανένα πρόβλημα στατικότητας στο ξενοδοχείο που κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «το κτίριο δεν έχει καμία επιρροή», υπογραμμίζοντας: «Πρόσφατα υπήρχε έλεγχος στατικότητας του κτιρίου που κατατέθηκε στην πολεοδομία είναι όλα εντάξει».
Σημειώνεται πως το Υπουργείο Τουρισμού αποφάσισε προσωρινή διακοπή λειτουργίας στο ξενοδοχείο της Συγγρού με το μπαλκόνι που κρέμεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.