Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Θα ακολουθήσει η αποτέφρωσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν το «παιδί του λαού» στον ελληνικό κινηματογράφο
Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν το «παιδί του λαού» στον ελληνικό κινηματογράφο © YouTube

Νίκος Ξανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών - Μετά την κηδεία η αποτέφρωση

Φίλοι και συγγενείς θα πουν σήμερα το ύστατο χαίρε στον Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών προκαλώντας συγκίνηση στον κόσμου του θεάματος.

Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών όπου πραγματοποιούνται οι πολιτικές κηδείες.

Εκείνοι που επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στη μία ώρα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του τρισάγιου που θα ψαλεί, στον ίδιο χώρο, στις 13.00.

Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδεύσουν η σύζυγός του, Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη - και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν στο πλευρό του κατά τη νοσηλεία του.

Η οικογένειά του, εξέφρασε, χθες, δημόσια, με ανακοίνωσή της, την παράκληση αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Μετά το τέλος της κηδείας η σορός του θα αποτεφρωθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνης. Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.