Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου και τα εμπόδια για την πραγματοποίησή της
Την Τρίτη η πολιτική κηδεία στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Νίκος Ξανθόπουλος - Η τελευταία του επιθυμία για την ταφή - Το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο κτήμα του στην Παιανία
Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών. Πριν φύγει από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός είχε εκφράσει την τελευταία του επιθυμία στα παιδιά του.
Το δημοσίευμα στην Espresso αναφέρει ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος ζήτησε να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο κτήμα του στην Παιανία, το οποίο ο ίδιος είχε χτίσει.
Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να εκπληρωθεί η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, καθώς απαιτείται ειδική άδεια από τη μητρόπολη και τον δήμο της περιοχής.
Η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εξετάζει μεταξύ άλλων και την αποτέφρωση.
Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου την Τρίτη (24/1)
Σημειώνεται ότι η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου είναι προγραμματισμένη να τελεστεί την Τρίτη (24 Ιανουαρίου 2023) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο Νίκος Ξανθόπουλος πέθανε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι. Ο δημοφιλής ηθοποιός υπήρξε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ελληνικό κινηματογράφο. Με τις ερμηνείες του κατάφερε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τον πόνο και τη δυστυχία των κατατρεγμένων, ενώ με τη φωνή του τραγούδησε τον καημό των ξενιτεμένων.
Οι ταινίες του μιλούσαν στην καρδιά των ομογενών και απηχούσαν την τιμιότητα του Έλληνα, τον άνθρωπο που βάζει πάνω από όλα το ήθος και την οικογένειά του, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει στο διάβα του. Στο πρόσωπό του οι Έλληνες απανταχού αναγνώρισαν ένα σύμβολο και γρήγορα τη δεκαετία του '60 και του '70 καθιερώθηκε ως «το παιδί του λαού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.