Ελλαδα

Ξυλόκαστρο: Μητέρα δύο παιδιών η 45χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο με το απορριμματοφόρο (βίντεο)

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ανυψωτικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξυλόκαστρο - Μητέρα δύο παιδιών η εργαζόμενη στην καθαριότητα που σκοτώθηκε - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο

Στο Ξυλόκαστρο συγγενείς και φίλοι της 45χρονης αδυνατούν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό της.

Η εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει με το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή των σκουπιδιών, όταν ΙΧ «καρφώθηκε» στο όχημα.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με δημοσίευμα στο GRTimes. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κορίνθου. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει πεζό.

Νεκρή 45χρονη στο Ξυλόκαστρο - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο με το απορριμματοφόρο

«Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

» Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

» Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο με το απορριμματοφόρο στο Ξυλόκαστρο.