Ελλαδα

Ελεύθεροι με επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων οι συλληφθέντες στο Χαλάνδρι

Στο αυτόφωρο οι δύο ενήλικες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων οι συλληφθέντες
ΑΡΧΕΙΟ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Συμπλοκή στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στους συλληφθέντες - Ελεύθεροι με επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων

Ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η Εισαγγελέας Ανηλίκων στους νεαρούς συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στο Χαλάνδρι χθες το βράδυ, ο οποίοι οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα στα δικαστήρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για την συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη τους και με εντολή της Εισαγγελέως μέχρι να δικαστούν θα βρίσκονται υπό επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων. Στην ομάδα των 11 συλληφθέντων, που οδηγήθηκε στα δικαστήρια είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο, αντιμέτωποι με τις ίδιες κατηγορίες που αποδόθηκαν και στους ανήλικους.

Υπενθυμίζεται ότι το ραντεβού κλείστηκε στην οδό Καράγιωργα, στην Δουκίσσης Πλακεντίας λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης. Τουλάχιστον 12 παιδιά από σχολεία του Χαλανδρίου και της Κηφισιάς έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Κάποια παιδιά ανέφεραν ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές, άλλα για οπαδικούς λόγους, ενώ κάποιοι άλλοι μίλησαν για διαφορές ανάμεσα στα δύο σχολεία.

Όποια και να είναι η αιτία πάντως, οι 15χρονοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα δύο να τραυματιστούν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.