Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε πολλές οδικές αρτηρίες της Αττικής - Μεγάλα προβλήματα στον Κηφισό

Μποτιλιάρισμα στη Λ. Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος της Νέας Ερυθραίας μέχρι το Ζηρίνειο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε πολλές οδικές αρτηρίες στην Αττική - Μεγάλα προβλήματα στον Κηφισό

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή μέχρι και τα ΚΤΕΛ και στην κάθοδο από το ύψος του Σ.Ε.Α. (Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών) Βαρυμπόμπης μέχρι και την Ιερά οδό λόγω ακινητοποιημένου οχήματος νωρίτερα.

Προβλήματα στην κάθοδο της Πειραιώς στο ύψος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Μποτιλιαρισμένη η Κόνωνος στον Πειραιά, η Ακτή Μιαούλη προς το λιμάνι καθώς και η 34ου Συντάγματος Πεζικού.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Σχιστού προς το Κερατσίνι αλλά και προς τον Σκαραμαγκά. Αργές ταχύτητες στην είσοδο και έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Ασπροπύργου.

Δύσκολη η Λεωφόρος Φυλής από Άνω Λιόσια προς Καματερό. Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Ηρακλείου και στα δύο ρεύματα μεταξύ Νέας Ιωνίας και Προαστιακού.

Μποτιλιάρισμα στη Λ. Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος της Νέας Ερυθραίας μέχρι το Ζηρίνειο και από το ύψος της Αγίας Φιλοθέης μέχρι και τον Φάρο Ψυχικού. Δύσκολη και η άνοδος στο ύψος της Κατεχάκη και από την Αγία Βαρβάρα έως το ΟΑΚΑ.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού. Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου από το Κίτσι μέχρι τα Βλάχικα.

Σημειωτόν η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μέχρι και την Αμαλίας. Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Μεταξουργείο μέχρι την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό. Αντίστοιχα προβλήματα και στην Ιερά οδό από Σπύρου Πάτση μέχρι και Θηβών. Μποτιλιαρισμένη και η οδός Μαρκόνι στα δύο ρεύματα μεταξύ Ιεράς οδού και Λεωφόρου Αθηνών στα πρακτορεία.

Πολύ δύσκολη η Λεωφόρος Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου αλλά και η Πρωτοπαπαδάκη προς τη Λ. Βεΐκου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.