Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Βίντεο - ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια

Ο δράστης διέφυγε πεζός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη
© Youtube / Πρώτο Θέμα

Νέα Σμύρνη: Οι πυροβολισμοί σε καφετέρια και οι κινήσεις του δράστη μέσα από βίντεο - ντοκουμέντο

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μαυροφορεμένος δράστης πυροβολεί κατά θαμώνων στην καφετέρια στη Νέα Σμύρνη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 

Στο βίντεο που εξασφάλισε το «Πρώτο Θέμα» διακρίνεται ο δράστης να κρατά το όπλο, να στρέφεται κατά συγκεκριμένου τραπεζιού και θαμώνων, να πυροβολεί και στη συνέχεια να εξαφανίζεται πεζός. Επιπλέον, στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται οι υπόλοιποι θαμώνες να πέφτουν ενστικτωδώς στο έδαφος, προκειμένου να προστατευτούν από τον δράστη. Από τους 4 ή 5 πυροβολισμούς που εκτιμάται ότι έπεσαν έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας που έπεσε νεκρός ήταν μπράβος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους πυροβολισμούς δύο είναι τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους.

Καρέ καρέ η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη

Το θύμα φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση. 

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Η επίθεση έγινε σε δευτερόλεπτα

Από το βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ότι η επίθεση του άγνωστου άνδρα δεν κράτησε πάρα λίγα δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης βρισκόταν κρυμμένος πίσω από θάμνους απέναντι από την καφετέρια, φορώντας μαύρα ρούχα, κουκούλα και χειρουργική μάσκα, προκειμένου να είναι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Περίπου στις 21:30 βρέθηκε μπροστά από το κατάστημα, στράφηκε προς συγκεκριμένο τραπέζι με θαμώνες και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας έναν άνδρα και τραυματίζοντας δύο ακόμη. Κατά πληροφορίες ελαφρά τραυματισμένη είναι μία γυναίκα 35 ετών, η οποία έχει μεταφερθεί στον Ερυθμό Σταυρό με τραύμα στην κοιλιά. 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ στο κατάστημα και σε όλη την πλατεία της Νέας Σμύρνης επικράτησε πανικός. Να σημειωθεί ότι η επίθεση έγινε στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Σμύρνης, την πλατεία, μετά από τον τελικό του Μουντιάλ 2022, όπου οι καφετέριες είναι γεμάτες, αλλά και σε περιοχή όπου απολαμβάνουν τις βόλτες τους δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά. 

«Καθόμουν στο παγκάκι όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. 4-5 πρέπει να έπεσαν. Ενστικτωδώς έπεσα κάτω μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρισα και είδα στο μπαρ να φωνάζει ο κόσμος και να γίνεται χαμός... Επικράτησε πανικός. Δεν είδα αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στον ΣΚΑΪ.

Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.