Ελλαδα

Μαρία Καρρά: «Με στοχοποίησαν λες και ο Γιώργος Τράγκας ήταν πιόνι στα χέρια μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της χήρας του δημοσιογράφου για την κληρονομία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μαρία Καρρά: Η χήρα του Γιώργου Τράγκα για την περιουσία, τα δημοσιεύματα και την απειλή κατά της ζωής της

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, η χήρα του, Μαρία Καρρά, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα για την περιουσία που άφησε ο δημοσιογράφος στην ίδια και τα δύο του παιδιά. Η Μαρία Καρρά χαρακτηρίζει όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί μέχρι σήμερα «επικοινωνιακό κανιβαλισμό». 

Σε δηλώσεις της στη Real News, η Μαρία Καρρά υποστηρίζει ότι «ο Γιώργος είχε μια περιουσία, η οποία στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Τα δημοσιεύματα γράφουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν: "Η χήρα που τα ήξερε όλα". Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα. Ο επικοινωνιακός κανιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει». 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της στην εφημερίδα, η Μαρία Καρρά σημείωσε: «υπάρχει το “φερόμενος”. Αλλά ακόμα και ο “φερόμενος”, που ερευνάται, έγινε εγκληματίας, σχεδόν εκβιαστής. Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής; Ποτέ δεν ήταν, ούτε ποτέ κουβάλησε σακούλες με χρήματα. Μετά το θάνατό του έχει “σκοτωθεί”, έχει “τσαλακωθεί” η όλη του πορεία. Κι αυτό εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα. Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα. Μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά έχω και μια απόπειρα κατά της ζωής μου. Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου. Πρέπει να αναζητηθεί ποιος και γιατί, 4 μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα και με όλα αυτά που συνέβαιναν, θα ήθελε εγώ να πάθω ατύχημα», ανέφερε η χήρα του Γιώργου Τράγκα.