Ελλαδα

Τραγωδία για 30χρονη - Πνίγηκε ενώ έτρωγε με φίλους της

Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου - Τι συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγικό τέλος είχε 30χρονη γυναίκα, η οποία πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της στην Κρήτη - Πού οφείλεται ο θάνατός της.
Τραγική κατάληξη είχε το γεύμα 30χρονης στην Κρήτη © Nick Paleologos / SOOC

Τραγικό τέλος είχε 30χρονη γυναίκα, η οποία πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της στην Κρήτη - Πού οφείλεται ο θάνατός της.

Τραγική κατάληξη έμελλε να έχει μια νεαρή γυναίκα, η οποία πήγε για φαγητό με την παρέα της και κατέληξε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη στη 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι φίλοι της 30χρονης γυναίκας ειδοποίησαν ανάστατοι τις Αρχές για τη φίλη τους, η οποία πνιγόταν ενώ έτρωγαν όλοι μαζί.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, δίχως όμως αποτέλεσμα, αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού», ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.