Ελλαδα

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 40χρονη που μαχαίρωσε στο λαιμό τον 50χρονο σύντροφό της

Τι υποστήριξε κατά την απολογία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 40χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
Η 40χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της © neakriti.gr

Στη φυλακή η 40χρονη στο Ηράκλειο: Το μαχαίρωμα του συντρόφου της στον λαιμό και η θέση της ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 40χρονη γυναίκα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 50χρονου συντρόφου της με μαχαίρι. H γυναίκα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/11) ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε χωριό της Μεσαράς. Η 40χρονη γυναίκα φέρεται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι ενάντια στο σύντροφό της και τον τραυμάτισε στο λαιμό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι καβγάδισε με τον 50χρονο επειδή ο τελευταίος φέρεται να μίλησε με χυδαίο τρόπο για την κόρη της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη ισχυρίστηκε ότι άρπαξε τότε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού, το οποίο «κάρφωσε» στον 50χρονο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Η 40χρονη γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος. Τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα, η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος της την εν λόγω κακουργηματική δίωξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.