Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κατεχάκη, Μεσογείων και Πλατεία Αγίων Αναργύρων

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε ουρά στο κέντρο της Αθήνας
Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με δυσκολίες, το μποτιλιάρισμα και οι καθυστερήσεις

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Νέα Φιλαδέλφεια και κατόπιν στο ανοδικό ρεύμα κίνηση με χαμηλές ταχύτητες έως τη γέφυρα Λυκόβρυσης.

Καθυστερήσεις στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών προς τα Διυλιστήρια. Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Δυσκολίες στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στη Λ. Συγγρού στο ύψος του Άγιου Σώστη, στην Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια και στην Αχιλλέως.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών έως την έξοδο Κηφισού. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη. Προβλήματα στην Παραλιακή στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας), στη βάρης-κορωπίου και στην παραλιακή πίσω ρεύμα προς Πειραιά.

κινηση_09_45

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.