Επίθεση με καυστικό υγρό: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος
Αναλυτικά όσα είπε για την 38χρονη


Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της: «Είναι χειρότερο από το βιτριόλι», λέει ο αδελφός του θύματος
Λεπτομέρειες για την επίθεση με το καυστικό υγρό από την 38χρονη στην Κρήτη έδωσε ο αδελφός του θύματος, αποκαλύπτοντας το επίσημο αποτέλεσμα της ανάλυσης του καυστικού υγρού που έστειλε τον 36χρονο στο νοσοκομείο.
«Έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε» τόνισε στο MEGA.
Ο αδελφός του 36χρονου εξηγεί ότι το διαζύγιο του αδελφού του δεν βγήκε ποτέ γιατί η καθ’ ομολογίαν δράστρια δεν θέλησε να το υπογράψει.
Μια γυναίκα, όπως την περιγράφει, χειριστική, που κάνει «το μαύρο άσπρο στη στιγμή».
«Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική», υποστήριξε ο αδελφός του 36χρονου.
Η μητέρα του 36χρονου και τα αδέλφια του, δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του.
Η ίδια πάντως, στην ζωντανή τηλεφωνική της παρέμβαση στο Live News, μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου όπου μεταφέρθηκε και κρατείται ώσπου να δικαστεί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού που διέπραξε.
Κρήτη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη στην απολογία της
Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθοριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.
«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξέταση των υποθέσεων αυτών των ΜΚΟ χρονίζει λόγω και της περίπλοκης φύσης τους σε διάφορα επίπεδα της Δικαιοσύνης
Στην Εθνική Οδό Ιτέας - Ναυπάκτου
Toυ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις
Ισχύει απαγόρευση κίνησης μεγάλων οχημάτων
Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό και τραμ... για όσους έμειναν στην πρωτεύουσα
Με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση συνεχίζεται σήμερα η πασχαλινή έξοδος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αντιδράσεις προκάλεσε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός που ανακοίνωσε η Ελλάδα
Πώς θα γίνεται η κράτηση για την είσοδο στην πόλη
Με χιούμορ και μήνυμα ασφάλειας οι πασχαλινές ευχές
Το χρονικό της υπόθεσης
Πώς ξεκίνησε το έθιμο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.