Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Πειραιώς, Λ. Φυλής

Πολύ αυξημένη στον Κηφισό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα σε δρόμους της Αθήνας
Κίνηση τώρα σε δρόμους της Αθήνας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 - Ο χάρτης με τις περιοχές στα «κόκκινα»

Πολύ αυξημένη στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τον Κόκκινο Μύλο και στο ύψος της Αττικής οδού και στην κάθοδο από τους Αγίους Αναργύρους έως τη Λένορμαν.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Φυλής από το ύψος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης μέχρι και την Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στους δρόμους προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής και Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Δυσκολίες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του κόμβου της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, της Νέας Ερυθραίας και μεταξύ Πανόρμου και Αγίας Βαρβάρας.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Νομισματοκοπείου μέχρι το Πεντάγωνο.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από τα από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και κοντά στην πλατεία Ιπποδαμείας.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Πειραιώς από το Γκάζι προς την Ομόνοια.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αμφιθέας από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου έως την Λεωφόρο Συγγρού.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Λόγω πραγματοποίησης Μεταφοράς – Προσκυνήματος της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 18.00΄ - 24.00΄, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 06.00΄ - 24.00΄, επί της οδού Πανόρμου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της οδού Φθιώτιδος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Κηφισίας.

κιν0940

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.