Ελλαδα

Συνελήφθη 33χρονος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αυτοβούλως στις αρχές δύο άνδρες

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο περιπολικά και στη μέση αστυνομικός
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χειροπέδες σε βιαστή της ανήλικης - Οι συνομιλίες με άλλους δύο άνδρες μέσω εφαρμογής γνωριμιών

Στη σύλληψη ενός 33χρονου προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Την ίδια ώρα, δύο ακόμη φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμα άτομα για συνομιλίες με το κορίτσι στη διαδικτυακή εφαρμογή, όπου της είχε φτιάξει προφίλ ο βιαστής της.  Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν. Και τα δύο άτομα δήλωσαν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μου ζήτησε να την υιοθετήσω», λέει ο θείος της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό φέρνει στη δημοσιότητα ο θείος της ανήλικης μαθήτριας. Όπως είπε, η 12χρονη στον Κολωνό τού είχε ζητήσει πριν από τρία χρόνια να την υιοθετήσει.

Σε δηλώσεις του στο Mega, διευκρίνισε ότι αυτό συνέβη μετά από ένα τριήμερο που είχαν περάσει μαζί. «Μακάρι, αν ήξερα ότι θα συμβεί αυτό, χίλιες φορές να μου κόβονταν τα χέρια και τα πόδια, να το υιοθετήσω για να το σώσω αυτό το παιδί» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε η (…) “Ρε θείε, θα με υιοθετήσεις;”. Της λέω “κορίτσι μου, πώς θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…».

«Οταν ήρθε σε ηλικία 9 χρόνων εδώ και η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε “μήπως έχεις κανέναν γκόμενο;”. Απλά, φαινόταν ότι είχε μια ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο» ανέφερε ακόμη ο θείος της 12χρονης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πατέρα της 12χρονης, επισημαίνοντας: «Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από τη φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά και “έτρωγε” τα χρήματα απ’ όλα τα επιδόματα. Εκανε χρήση χασίς και μέσα στο σπίτι, όπου ζούσαν τα παιδιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.