Ελλαδα

Στον ανακριτή ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω για το επεισόδιο με μαθητή

Οι μαρτυρίες μαθητών για τη συμπλοκή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Επεισόδιο μεταξύ καθηγητή και μαθητή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω: Η αποβολή του 16χρονου και ο τραυματισμός του

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω οδηγείται σήμερα στον ανακριτή για το επεισόδιο με μαθητή, που καταγράφηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (4/10). 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Δευτέρα το πρωί είχε γίνει σύσκεψη στο ΕΠΑΛ στο οποίο φοιτά ο 16χρονος και εκεί αποφάσισαν ότι ίσως πρέπει να γίνει απομάκρυνσή του από το σχολείο. Την Τρίτη το πρωί εμφανίστηκε στο σχολείο με συμμαθητές του προσπαθώντας να κάνουν κατάληψη. Ο διευθυντής πήγε να κλειδώσει την πόρτα για να μην γίνει κατάληψη και ακολούθησαν άσχημες εικόνες. Ο 16χρονος φέρεται να χτύπησε το χέρι του σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία και συνελήφθησαν ο διευθυντής και ο μαθητής για σωματικές βλάβες. Τον Δεκέμβρη του 2021 μάλιστα στο ίδιο ΕΠΑΛ είχε γίνει ξανά μία συμπλοκή μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή μεταξύ μαθητή και διευθυντή στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω | 5/10/22 | ΕΡΤ

Σύμφωνα με περιγραφές μαθητών του σχολείου στην κάμερα του MEGA, ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό του διευθυντή, με σκοπό να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο και τότε ο παιδαγωγός αντέδρασε και σύμφωνα με τις μαρτυρίες έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του.

Αιγάλεω - Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητή & διευθυντή ΕΠΑΛ – Κατέληξαν στο νοσοκομείο

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ανέφεραν οι μαθητές.

Ξύλο και μηνύσεις μεταξύ μαθητή και διευθυντή στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω | Ανοιχτή επικοινωνία | OPEN TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.