Ελλαδα

Παραδόθηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον ομαδικό βιασμό στα Χανιά

Οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 19χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραδόθηκε στις Αρχές ο 19χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης Σουηδής στα Χανιά - Αναμένεται η απολογία και του 23χρονου που συνελήφθη.
Παραδόθηκε ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 21χρονης Σουηδής στα Χανιά © Eurokinissi (αρχείο)

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 19χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης Σουηδής στα Χανιά - Αναμένεται η απολογία και του 23χρονου που συνελήφθη.

Παραδόθηκε στις αρχές ο 19χρονος που αναζητούνταν από την Κυριακή για την υπόθεση της 21χρονης Σουηδής, που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και χτυπήθηκε από δύο άνδρες, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (1/10), σε ερημική τοποθεσία του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά.

Ο 19χρονος λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται η απολογία και του 23χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση. Ο 23χρονος, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, συνελήφθη την Κυριακή και παραμένει κρατούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος προσώπου ανίκανου να αντισταθεί λόγω μέθης.

Για «βιασμό, κατά φύση» κάνει λόγο το πόρισμα του ιατροδικαστή, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Χανιά: Η καταγγελία της Σουηδής τουρίστριας για ομαδικό βιασμό της

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης Σουηδής τουρίστριας, όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής. Μαζί με μια ακόμη φίλη της, γνώρισαν μια παρέα Χανιωτών σε νυχτερινό χώρο εστίασης της πόλης, όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν από κοινού. Μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου όταν εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά, δύο άτομα από την παρέα των Χανιωτών, προθυμοποιήθηκαν να την συνοδέψουν. Από το σημείο αυτό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής γυναίκας, άρχισε ο εφιάλτης της.

Αντί για το ξενοδοχείο που υπέδειξε στους νεαρούς, εκείνοι την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία της περιοχής του Γερανίου, όπου καταγγέλλει ότι τη βίασαν, παρότι η ίδια προσπάθησε να αντισταθεί. Η κοπέλα κατήγγειλε ακόμη, ότι οι δράστες μετά την πράξη τους την εγκατέλειψαν σε άσχημη κατάσταση στην ερημική περιοχή που την είχαν οδηγήσει, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ φεύγοντας ο ένας πήρε μαζί του και την τσάντα της, με τα προσωπικά της αντικείμενα. Η νεαρή κατάφερε να ειδοποιήσει έναν φίλο της ο οποίος και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων και εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά το οποίο και την παρέπεμψε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.