Ελλαδα

Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου

Στις 12:30 μ.μ. με δαπάνη του δήμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταμάτης Κόκοτας © NDP
Σταμάτης Κόκοτας © NDP

Σταμάτης Κόκοτας: Η αλλαγή στην ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή -Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το τελευταίο αντίο

Την Τετάρτη (5/10) θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (1/10) σε ηλικία 85 ετών.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με ανακοίνωσή του, είχε γνωστοποιήσει πως η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.