Ελλαδα

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους, γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Ήταν πρώην φωτομοντέλο

Η οικιακή βοηθός βρήκε την άτυχη κοπέλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας βρέθηκε την Πέμπτη μια γυναίκα με θητεία στον χώρο του μόντελινγκ - Αντιμετώπιζε οικογενειακή τραγωδία.
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο πρώην μοντέλου στους Αγίους Θεοδώρους © Eurokinissi (αρχείο)

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας βρέθηκε την Πέμπτη μια γυναίκα με θητεία στον χώρο του μόντελινγκ - Αντιμετώπιζε οικογενειακή τραγωδία.

Νεαρή γυναίκα, πρώην μοντέλο, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι της, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα, όπως ανέφεραν κάτοικοι στο Loutrakiblog.gr, ήταν ηλικίας περίπου 35-37 χρόνων, πανέμορφη, πρώην φωτομοντέλο που είχε συνεργαστεί με πολλούς διάσημους σχεδιαστές.

Την κοπέλα βρήκε η οικιακή βοηθός, όταν πήγε να καθαρίσει το σπίτι, και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδελφός της κοπέλας αυτοκτόνησε, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του στην Κύπρο. Μετά από αυτή την απώλεια η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πριν από τρεις ημέρες πέθανε και ο παππούς της, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή κατάσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.