Ο ΑΣΕΠ προκήρυξε 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι
Άρχισε από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 3.720 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ - Προϋποθέσεις και προθεσμίες.
Άρχισε από σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία, καθώς και συμβάσεις τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, (www.asep.gr) έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.
Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συννεφιασμένο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.