Ελλαδα

Στο αυτόφωρο 14χρονοι που χτύπησαν και λήστεψαν 13χρονο σε σχολείο στην Ηλιούπολη

Για «παραμέληση εποπτείας» παραπέπονται και οι γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
Σχολείο (φωτογραφία αρχείου) © ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Ηλιούπολη: Ξύλο σε προαύλιο σχολείου ανάμεσα σε ανήλικους - Δικογραφία σε βάρος 14χρονων και 13χρονου - Κατηγορίες και στους γονείς τους

Στο αυτόφωρο βρέθηκαν τρεις 14χρονοι στην Ηλιούπολη, μετά τη σύλληψή τους για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες σε βάρος ενός 13χρονου μέσα σε σχολείο της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της Κυριακής (18/9) στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή της Ηλιούπολης, οι τρεις κατηγορούμενοι, με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησαν έναν 13χρονο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, προκαλώντας τον τραυματισμό του. Πριν από τη ληστεία, ο 13χρονος, μαζί με δύο επίσης ανήλικους, είχαν συναντηθεί στον ίδιο χώρο με την ομάδα των 14χρονων, όπου διαπληκτίστηκαν.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, καθώς και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους. Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κατά άλλες πληφορορίες, οι τρεις 14χρονοι και δύο 13χρονοι είχαν δώσει ραντεβού στο σχολείο για «να λύσουν τις διαφορές τους». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.