Ελλαδα

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα με τον δικηγόρο της

Τα πανό των γυναικών που βρέθηκαν στον Άρειο Πάγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γεωργία Μπίκα στον Άρειο Πάγο
Η Γεωργία Μπίκα στον Άρειο Πάγο © Eurokinissi

Η Γεωργία Μπίκα έφτασε στον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. 

Στον Άρειο Πάγο έφτασε η Γεωργία Μπίκα μετά τις 12:00 συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που απαλλάσσει τον 27χρονο που έχει καταγγείλει ως βιαστή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εξωτερικό χώρο του δικαστικού μεγάρου είχαν συγκεντρωθεί γυναίκες οι οποίες με την παρουσία τους ήθελαν να στηρίξουν την 24χρονη. «Με τη Γεωργία ως τη δικαίωση», έγραφαν τα πανό που κρατούσαν.

Η Γεωργία Μπίκα στον Άρειο Πάγο
Η Γεωργία Μπίκα στον Άρειο Πάγο © Eurokinissi

Να θυμίσουμε πως η 24χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού την παραμονή της Pρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, από γόνο πολύ γνωστής και εύπορης οικογενείας.

Ακόμη, θυμίζουμε πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα. Εκείνη, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα καταγγέλlει η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.