Ελλαδα

Πέθανε 19χρονη ναυτική δόκιμος που εμφάνισε πυρετό σε εκπαιδευτικό ταξίδι - Έρευνα για τα αίτια

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προμηθεύς - Πλοίο Πολεμικού Ναυτικού
Πέθανε 19χρονη ναυτική δόκιμος που βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με το πλοίο Προμηθεύς © EUROKINISSI/ΓΕΕΘΑ

Πέθανε ναυτική δόκιμος - Το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Νάπολη, ο πυρετός και η ανακοίνωση του ΓΕΝ για την απώλειά της

Πρωτοετής ναυτική δόκιμος που συμμετείχε σε εκπαιδευτικό ταξίδι πέθανε σχεδόν ένα 48ωρο μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο. Η 19χρονη εμφάνισε πυρετό, μπήκε στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Ιταλίας και κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (25/8). 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ, η πρωτοετής ναυτική δόκιμος βρισκόταν στο ΠΓΥ «Προμηθεύς» στο πλαίσιο θερινής εκπαίδευσης στη Νάπολη της Ιταλίας. Η 19χρονη εμφάνισε πυρετό την Τρίτη και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της ιταλικής πόλης. Η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία τις επόμενες ώρες και τελικά έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της διερευνώνται. 

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για τον θάνατο της 19χρονης

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

» Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

» Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.