- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Βιασμός Βρετανίδας στα Μάλια: Οι δηλώσεις του πατέρα της 34χρονης μετά την αποφυλάκιση για το περιστατικό, τις συνθήκες κράτησης και την ΕΛ.ΑΣ.
Κατά της Ελληνικής Αστυνομίας στρέφεται ο 62χρονος Βρετανός που είχε συλληφθεί και παραμείνει για περίπου έναν μήνα στη φυλακή για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του στα Μάλια της Κρήτης, ενώ έκαναν μαζί διακοπές. Η εξέταση DNA έδειξε ότι δεν είναι ο πατέρας ο βιαστής της γυναίκας, με τον ίδιο να ζητά από τους Βρετανούς που θα βρεθούν στην Ελλάδα να είναι προσεκτικοί, υποστηρίζοντας ότι «η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα τους προστατέψει».
Ο 62χρονος άνδρας μίλησε για την πρώτη συνάντηση που είχε με την 34χρονη μετά την περιπέτεια. «Σ’ αγαπάω. Λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη. Δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν να σε πληγώσει έτσι», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα στην κόρη του. Σε δηλώσεις του στη Mail Online, o 62χρονος περιέγραψε τις πρώτες στιγμές με την 34χρονη έπειτα από την αποφυλάκισή του. «Αγκαλιαστήκαμε για πολλή ώρα και κλαίγαμε κι οι δύο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ συναισθηματική, αμέσως μετά έφαγα ένα ωραίο κεμπάπ το οποίο κατέβασα μαζί με ένα μπουκάλι μπύρα, καθώς είχα να φάω αξιοπρεπές φαγητό σχεδόν ένα μήνα. Ήταν πεντανόστιμο… Ήταν απίστευτο το συναίσθημα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαι ξανά ελεύθερος, δίπλα στην κόρη μου! Η όλη εμπειρία ήταν μια κόλαση, ό,τι χειρότερο έχω ποτέ ζήσει. Με συνέτριψε και είμαι πολύ εξοργισμένος για το πώς συμπεριφέρθηκαν σε μένα και την κόρη μου».
Βιασμός Βρετανίδας στα Μάλια: Τι έγινε το επίμαχο βράδυ
Ο 62χρονος παραδέχτηκε ότι η κόρη του είχε πιει πολύ και ότι άρχισε να τσακώνεται μαζί της όταν προσπάθησε να την πάρει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη έγινε επιθετική. Κλαίγοντας ο Φορσάιθ είπε ότι η Αστυνομία του έδειξε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και του ζήτησε να τους εξηγήσει τι συνέβαινε. «Τους είπα ότι όλο αυτό ήταν αθώο, ήταν απλά ένας πατέρας που προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη κόρη του στο κρεβάτι της. Οι αστυνομικοί άρχισαν να μου φωνάζουν και να λένε ότι είμαι βιαστής. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα. Αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου, είμαι τόσο προστατευτικός μαζί της και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κατηγορηθώ για κάτι τόσο ειδεχθές. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να ακούσει ένας πατέρας» ανέφερε στη Mail Online ο 62χρονος.
«Θέλω να δουν όλοι το υλικό και να το κοιτάξουν προσεκτικά. Πώς μπορείς να συλλάβεις έναν άνδρα για βιασμό, στηριζόμενος μόνο σ’ αυτό; Είναι γελοίο» πρόσθεσε ο κ. Φορσάιθ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αφού ο ίδιος και η κόρη του έφυγαν από το μπαρ, συνέχισαν να τσακώνονται. Όπως είπε ο ίδιος απομακρύνθηκε εξοργισμένος, ωστόσο, σκόπευε να επιστρέψει σ’ αυτήν, αλλά χάθηκε. «Ένα κομμάτι του εαυτού μου ακόμα με κατηγορεί για αυτό που έγινε. Δεν θα έπρεπε να την αφήσω μόνη της, αλλά είχα πιει κι εγώ και χάθηκα. Στο τέλος επέστρεψα στο ξενοδοχείο και λίγες ώρες αργότερα, η κόρη μου επέστρεψε και μου είπε ότι την είχαν βιάσει. Στην αρχή, θεώρησα ότι το είπε αυτό για να με κάνει να νιώσω άσχημα επειδή ήταν ακόμη θυμωμένη μαζί μου, αλλά μετά από λίγο, μιλήσαμε γι’ αυτό που συνέβη και κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια. Της είπα να το καταγγείλει στην Αστυνομία και έτσι πήγαμε μαζί στο αστυνομικό τμήμα. Δώσαμε κι οι δύο καταθέσεις αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε ότι θα κατέληγα κατηγορούμενος. Ήταν το απόλυτο σοκ για μένα, όταν δύο ημέρες αργότερα, είπαν ότι ο βιαστής ήμουν εγώ και ότι η κόρη μου τους το είχε πει αυτό, κάτι που ήταν εντελώς ψέματα» είπε ο Φόρσαϊθ.
Βιασμός Βρετανίδας στα Μάλια: Η μεταφορά στην Τρίπολη και η αποφυλάκιση
Σύμφωνα με τον 62χρονο, αφού κρατήθηκε αρχικά σε ένα αστυνομικό τμήμα, τελικά μεταφέρθηκε στη φυλακή της Τρίπολης, όπου βρέθηκε σε ένα κελί μαζί με άλλους 26 κρατούμενους. Αναφορικά με τη στιγμή που του ανακοινώθηκε ότι είναι ξανά ελεύθερος, είπε ότι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι είναι ελεύθερος και να ετοιμάσει τα πράγματά του.
«Όταν άκουσα αυτά τα λόγια, πέταξα από τη χαρά μου. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι άρχισαν να χειροκροτούν και να επευφημούν αφού γνώριζαν ότι είμαι αθώος!Τους χαιρέτησα όλους με χειραψία και μετά εξαφανίστηκα όσο πιο γρήγορα γινόταν. Οι συγκρατούμενοί μου ήταν μια υπέροχη παρέα και με φρόντιζαν. Μόνο ένας από αυτούς μιλούσε αγγλικά και «εκτελούσε χρέη διερμηνέα» μου» ανέφερε ακόμη ο 62χρονος, ο οποίος πρόσθεσε ότι τις χειρότερες συνθήκες τις αντιμετώπισε σε ένα κέντρο κράτησης στην ηπειρωτική Ελλάδα, πριν από τη μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης.
«Ήμουν σε ένα βρωμερό κελί για σχεδόν μια εβδομάδα. Μύριζε περιττώματα και ούρα και τριγυρνούσαν αρουραίοι. Δεν θα έβαζες ούτε σκυλί εκεί μέσα. Από ένα σημείο και έπειτα, πίστευα ότι δεν θα επιβιώσω αλλά ήξερα ότι η κόρη μου και η υπόλοιπη οικογένεια ήταν στο πλευρό μου» ανέφερε ο 62χρονος, ο οποίος κατέκρινε την ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, προτρέποντάς τους αστυνομικούς να βρουν τον πραγματικό βιαστή της κόρης του.
Σύμφωνα με όσα είπε, όταν οι αστυνομικοί είδαν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αμέσως αποφάσισαν ότι ήταν ένοχος. «Όλοι οι αστυνομικοί στο τμήμα, έβλεπαν το υλικό και γελούσαν, σαν να επρόκειτο για τηλεοπτικό σόου. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση ήταν απεχθής και είμαστε αποφασισμένοι να δικαιωθούμε. Δεν είναι μόνο η κόρη μου θύμα, αλλά κι εγώ. Θα ήθελα απαντήσεις στο γιατί μας συμπεριφέρθηκαν έτσι!», είπε ο 62χρονος.
Από τη στιγμή που η 34χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, οι αστυνομικοί «το είδαν σαν μια υπόθεση με μεθυσμένους Βρετανούς που είναι διακοπές και δεν συμπεριφέρονται φρόνιμα. Θέλω να ξέρουν οι συμπατριώτες μου ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην Ελλάδα, καθώς το σύστημα δικαιοσύνης και η αστυνομία δεν θα τους προστατεύσουν».
Σύμφωνα με τον 62χρονο, θα παραμείνει για λίγο ακόμη στην Κρήτη μαζί με την κόρη του καθώς έχουν να διευθετήσουν κάποια πράγματα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. «Δεν θα θέλω να ξαναέρθω ποτέ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον τρόμο που ζήσαμε εγώ κι η κόρη μου. Θέλουμε απλά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές» είπε, τέλος, ο κ. Φορσαϊθ.