Ελλαδα

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Γλίστρησε και έπεσε σε αμπάρι πλοίου

Τι αναφέρει το Υπουργείο Ναυτιλίας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
perama-naupigeia

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Πρόκειται για 33χρονο που χτύπησε στη μέση - Τι αναφέρει η ανακοίνωση.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, καθώς ένας εργαζόμενος γλίστρησε και έπεσε σε αμπάρι πλοίου, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος γλίστρησε και χτύπησε στη μέση κατά την είσοδό του σε ανθρωποθυρίδα σε αμπάρι του πλοίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος.

Η ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος για τραυματισμό 33χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια εργασιών σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Κύπρου, εντός πλωτής δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω γλίστρησε και χτύπησε στη μέση κατά την είσοδό του σε ανθρωποθυρίδα σε αμπάρι του πλοίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα στο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.