Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα
Τα πρώτα λόγια του δράστη


Δολοφονία άνδρα μέσα σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα: Η κλήση στην ΕΛ.ΑΣ., τα κίνητρα του δράστη και οι διαφορές των δύο ανδρών
Για οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα φέρεται να έγινε το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Ο 38χρονος δράστης σκότωσε τον 64χρονο ξάδελφο της γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε στην Αστυνομία, την οποία περίμενε για παραδοθεί.
Σύμφωνα με την έρευνα των Αστυνομικών η έρευνα έδειξε ότι ο 38χρονος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα με σιδηρολοστό τον 64χρονο και δεν τον πυροβόλησε, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, ενώ υποστήριξε ότι το θύμα ήθελε να τον ληστέψει και τον σκότωσε. Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, ο 38χρονος υποστήριξε ότι «μου έπαιρνε πράγματα από το σπίτι, τρελάθηκα και τον σκότωσα».
Το έγκλημα καταγράφηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (3/7) στο σπίτι του δράστη στην Αγία Βαρβάρα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης τηλεφώνησε μετά τις 21:00 στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του στην οδό Γορτυνίας 19.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ, ο 38χρονος χτύπησε με αντικείμενο τον 64χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Λίγη ώρα αργότερα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχαν χρηματικές διαφορές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο έντονος καβγάς τους ήταν για τα ενοίκια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπέρδεμα δημιουργήθηκε στη Σύρο με το Blue Star Mykonos
Χωρίς προβλήματα η Αθηνών - Λαμίας
To συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου
Ήταν μόνος του και εντοπίστηκε από παρέα Ελλήνων περιπατητών - Η κατάσταση της υγείας του
Χαμηλές ταχύτητες στην Αθηνών - Κορίνθου
Κατά τη διάρκεια των 12 ετών της θητείας του ο ποντίφικας επισκέφτηκε την Ελλάδα δύο φορές
Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας - Πού υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία
Οι περιοχές που θα εξυπηρετεί - Ο στόχος για μείωση των βαρέων οχημάτων
Ο προγραμματισμός του υπουργείου Παιδείας - Πότε εξετάζονται οι υποψήφιοι
Αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα ενώπιον του εισαγγελέα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μην ξεχάσετε τις ευχές σε Γιώργους και Γεωργίες
Απέπλευσε για Πειραιά
Πού καταγράφηκε η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία
Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής
Αποκλείστηκε τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.