Νηπιαγωγός στην Καβάλα κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων
Τα φωτογράφιζε ενώ ασελγούσε σε βάρος τους;
Καβάλα: Καταγγελία για κακοποίηση παιδιών από νηπιαγωγό - Η καταγγελία μητέρα μετά τις αποκαλύψεις της κόρης της.
Νηπιαγωγός στην Καβάλα κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων. Η δράση της νηπιαγωγού ήρθε στο φως μετά από όσα περιέγραψαν στους γονείς τους τα παιδιά.
Σύμφωνα με το Mega, για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα ενώ σε βάρος της 37χρονης, μέχρι στιγμής, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Η παιδαγωγός μετά τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος της απομακρύνθηκε από τον παιδικό σταθμό και τους τελευταίους μήνες εργάζεται σε δομή του Δήμου για ηλικιωμένους.
«Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα συμβουλεύτηκα κατευθείαν ειδικό για να δω πως θα κινηθώ, να μάθω εάν είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί κάτι. Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά και ότι δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό», ανέφερε στο MEGA μητέρα παιδιού. Η μικρή άρχισε να εξηγεί στη μητέρα της για ποιον λόγο δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και μίλησε για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή.
Επιπλέον, υπάρχει η μαρτυρία των παιδιών ότι η παιδαγωγός τα φωτογράφιζε την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους.
Ο ποινικολόγος Χρυσόστομος Βελάκης, είπε σε δηλώσεις του ότι τέσσερα διαφορετικά παιδιά αναφέρουν συγκεκριμένες πράξεις που δεν αμφισβητούνται. «Δεν είναι πράξεις που θα είχαν πολλαπλές ερμηνείες, αλλά δείχνουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν δει κανείς τις πράξεις και τα σημεία που δείχνει το παιδί, αυτό το γεγονός δεν δέχεται αμφισβήτηση», δήλωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.