Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή ιστορία πίσω από την αυτοκτονία

Σταμάτησαν να βάλουν χειροπέδες και πάτησαν το γκάζι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή ιστορία πίσω από την αυτοκτονία
Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη © ThessToday

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την πράξη μητέρας και γιου.

Νέες λεπτομέρειες της αυτοκτονίας της 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας, ανασύρθηκαν νεκροί από ΙΧ, το οποίο έπεσε στη θάλασσα των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οπως μετέδωσε το thestival.gr, η 72χρονη και ο 50χρονος ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί και με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

THESSTODAY.GR - Ανάσυρση του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα των Νέων Επιβατών, δύο νεκροί

Μάλιστα, πίσω από τον θάνατο της μητέρας και του γιου κρύβεται μία δραματική ιστορία, που τους οδήγησε να πάρουν την απόφαση να βάλουν μαζί τέλος στη ζωή τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την οικογένεια της 72χρονης και του 50χρονου είχαν χτυπήσει απανωτές τραγωδίες. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, ο αδελφός του 50χρονου έδωσε τέλος στη ζωή του. Εν συνεχεία, ο πατέρας της οικογένειας άφησε την τελευταία του πνοή, μην μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του γιου του.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν με αυτό τον τρόπο τον τραγικό επίλογο του δράματος για την εν λόγω οικογένεια.

THESSTODAY.GR - Νεκρά δύο άτομα στους Νέους Επιβάτες

Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη. Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

THESSTODAY.GR - Μαρτυρία περίοικου στους Νέους Επιβάτες για το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.