Ελλαδα

Ανήλικος εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης για πορνογραφικό υλικό με την κόρη του

Απειλούσε να ανεβάσει φωτογραφίες του θύματος στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα στην οθόνη του laptop
Γυναίκα στην οθόνη του laptop © Unsplash/ Peyman Farmani

Κολωνός: Εκβιασμός 57χρονου πατέρα από 17χρονο για πορνογραφικό υλικό με την κόρη του - Τι ζητούσε, τι διαπίστωσαν οι αρχές

Χειροπέδες έβαλαν οι αρχές σε έναν 17χρονο που εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης φίλης του με πορνογραφικό υλικό του κοριτσιού, απειλώντας ότι αν δεν του δώσει χρήματα θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της στα social media. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος συνάντησε τον 57χρονο πατέρα της, στην περιοχή του Κολωνού, και φέρεται να του ζήτησε χρήματα. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ ο πατέρας αμέσως μετά ειδοποίησε την Αστυνομία, που συνέλαβε τον 17χρονο.

Ανήλικος εκβίασε τον πατέρα 14χρονης: Πώς έγινε το επεισόδιο

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 17χρονος μετέβη στο περίπτερο του 57χρονου στον Κολωνό αποφασισμένος να αποσπάσει χρήματα. Προκειμένου να το καταφέρει, του έδειξε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη κόρη του με την οποία είχε σχέση και τον απείλησε ότι αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό, θα δημοσιεύσει το υλικό στα social media.

Στην άρνηση του 57χρονου να υποκύψει στον εκβιασμό, ο 17χρονος άρχισε να βανδαλίζει περίπτερο και στη συνέχεια αποχώρησε. Ο 57χρονος πατέρας πρόλαβε αν ειδοποιήσει την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί από άνδρες της Άμεσης Δράσης και να συλληφθεί. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος είχε στήσει εδώ και καιρό έναν εκβιαστικό μηχανισμό με θύμα την 14χρονη.

Συγκεκριμένα την είχε πείσει να του στέλνει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια ενώ είχαν τραβήξει και μαζί και ξεκίνησε να την εκβιάζει να του δίνει χρήματα με την απειλή ότι θα την εκθέσει στα social media. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.