Ελλαδα

Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο 57χρονος γιος της

Τη σκότωσε με χτυπήματα στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο γιος της
Δολοφονία 77χρονης στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο γιος της © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο γιος πίσω από τη δολοφονία της 77χρονης στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Στη σύλληψη ενός 57χρονου άνδρα από τη Σαλαμίνα προχώρησαν οι Αρχές, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 77χρονης μητέρας του.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/5), ενώ η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη τη Δευτέρα (30/5) από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Ο 57χρονος άνδρας είχε θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή ύποπτος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η άτυχη γυναίκα βρέθηκε εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με χτυπήματα στο κεφάλι. Εκεί βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 77χρονης στη Σαλαμίνα

«Συνελήφθη με ένταλμα χθες 30-5-2022 στη Σαλαμίνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 28-5-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Σαλαμίνα, θανάσιμα τραυματισμένη, με κτυπήματα στο κεφάλι, 77χρονη ημεδαπή.

Εντός της προαναφερόμενης οικίας βρέθηκε από τους αστυνομικούς και ο 57χρονος, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου μετά την έκδοση εντάλματος συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Πειραιά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.