Ελασσόνα: Το Σάββατο θα βαφτιζόταν το 10 μηνών μωρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Την ίδια μέρα οι γονείς του είχαν κανονίσει και τον γάμο τους
Τροχαίο στην Ελάσσονα με θύμα ένα μωρό 10 μηνών - Θα βαφτιζόταν αύριο Σάββατο - Πώς έγινε το δυστύχημα.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ελασσόνα όπου έχασε τη ζωή του ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών. Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο (21/5) οι γονείς του θα παντρευόντουσαν και θα έκαναν και τη βάφτιση.
Πώς έγινε το τροχαίο στην Ελάσσονα με θύμα ένα μωρό μόλις 10 μηνών
Το συμβάν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του βρέφους, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μωρού.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ζήσει.
Το ασθενοφόρο παρέλαβε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση την 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.