Ανήλικη στον Κολωνό κατήγγειλε αρπαγή και αιχμαλωσία της σε διαμέρισμα για τέσσερις ημέρες.
Αρπαγή από δύο άνδρες στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε εχθές, Σάββατο 30 Απριλίου 2022, μια 17χρονη στην αστυνομία.
Μάλιστα για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο, ενώ αναζητείται ακόμη ένα. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι δύο άνδρες την κρατούσαν με τη βία επί τέσσερις ημέρες σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού, όταν τελικά κατάφερε να χτυπήσει έναν εκ των δύο, να βγει στον δρόμο και να διαφύγει.
Από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός ομοεθνή του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρώτος συλληφθείς αναγνωρίστηκε από την κοπέλα, η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ. Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια.
Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.
Πηγή: ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.