Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 70χρονος δεν είχε εκδώσει ποτέ του ταυτότητα

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: 70χρονος πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα για να εκδώσει πρώτη φορά ταυτότητα - Συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Χωρίς να έχει εκδώσει ποτέ του ταυτότητα ζούσε ένας 70χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου να μένουν έκπληκτοι όταν τον είδαν μπροστά τους να τους υποβάλλει αίτημα για έκδοση ταυτότητας. 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (12/4) 70χρονο ημεδαπό, καθώς, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού για έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας προέκυψε ότι δεν είχε προβεί ποτέ στο παρελθόν σε έκδοση ταυτότητας.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ένας 64χρονος άνδρας είχε βρεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων προκειμένου να ζητήσει την έκδοση ταυτότητας. Ο 64χρονος δεν είχε ποτέ ούτε ΑΦΜ, ούτε ΑΜΚΑ, ούτε κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο. Την υπόθεση ανέλαβε η ασφάλεια του τμήματος που τον συνέλαβε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο δικαστήριο, όπου του όρισαν ρητή δικάσιμο και τον άφησαν ελεύθερο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ